Guardian Angels - SPONSOREN

 • Guardian Angels - SPONSORS

  De Guardian Angels krijgen het steeds drukker en de organisatie wordt steeds professioneler. Dit houdt in dat er meerdere activiteiten worden uitgevoerd en dat er naast het zogeheten loop- en fietsteam(s) grote afstanden lopend worden afgelegd. Het is daarom de wens om juist deze afstanden te overbruggen met een multifunctionele kleine golfkar. Functioneel voor de Guardian Angels houdt het volgende in, dat deze bij meerdere calamiteiten kan worden ingezet. Vandaar dat dat de volgende opties zijn meegenomen in de ontwikkeling en planning:

 • Voorzien van een EHBO tas/koffer;
 • Voorzien van een AED-kit;
 • Voorzien van start- en sleepkabels om de bezoekers en gasten te kunnen bijstaan bij calamiteiten bij een evenement;
 • Ruimte voor een opklapbare brancard voor personen vervoer;
 • Voorzien van minimaal twee zitplaatsen;
 • Voorzien van een laadbakje achterop;
 • Voorzien van een trekhaak; (optioneel)
 • Voorzien van de juiste verlichting en waarschuwingslampen;

Deze Golfkar is inmiddels GESPONSORD geworden door Carrus Carts & Parts (zie ook onze SPONSORLIJST) Het gaat om een zogeheten: Clubcar ds en hebben de wens deze volledig te gaan opknappen m.b.v. Carrus Carts & Parts. Deze oproep (Sponsoractie) staat ook op de website van de Guardian Angels. Heeft u desondanks nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op.


Klik op de afbeelding en lees het hele persbericht "Klik op de afbeelding en lees het hele persbericht"Maarrrrrr............ we zijn er nog niet. Naast deze mooie (en zeer dankbare) mijlpaal is de organisatie nog op zoek naar een gesloten dubbel assige aanhangwagen om daar o.a. deze mooie GOLFKAR, de benodigde STAND-materialen en losse materialen van de Guardian Angels in op te slaan en mee te kunnen nemen wanneer er evenement wordt gedraaid. Deze aanhangwagen zal tevens als compleet ingerichte Mobiele CP (CENTRALE POST ) ingezet worden en worden omgebouwd. Kosten voor deze aanhanger liggen zo rond de € 3000,00 EURO. De vraag vanuit de organisatie is dan ook; Wie helpt ons mee om deze aanhanger compleet te maken en in te richten........? Ben jij dat.....?

 
  Verzonden mailing naar bedrijven en contacten m.b.t. aanhanger evangelisatie


(Klik op afbeelding)
voor vergroting Redactioneel stukje Flevopost dinsdag 24 januari 2017)


De maten van de aanhangwagen mogen enigsinds iets afwijken.Liefst met twee achterdeuren en aan de rechter zijkant vooraan een deur. Bakmaat lengte minimaal 4 meter. Een zogeheten opknapper is ook van harte welkom.

Voor bedrijven kunnen wij wat terug doen. Als 1e krijgt u een zogeheten ANBI-brief waarin uw gift op welke wijze dan ook wordt benoemd. Is het een financiele gift, dan wordt het bedrag genoemd, bestaat uw gift uit materialen, dan wordt deze gift in waarde uitgedrukt en vermeld op de ANBI-Brief, U kunt namelijk voor de belasting een gedeelte van deze gift aftrekken.

Als 2e wordt uw bedrijf geneoemd op twee websites inclusief logo en een verwijzing naar uw website. Het gaat dan om de website van de Guardian Angels en deze website. Omdat op deze website al diverse succesvolle projecten staan vanuit de achterliggende jaren, heeft dit geresulteerd in een gemiddels bezoekers aantal ' wat tussen de 40 en 80 bezoekers per dag is. Uw logo, bedrijf en link naar de website blijft hier staan zolang deze website in de lucht is, en dat is nu al vanaf 1986.

Informatie:
Als u meer informatie hieromtrent wenst, dan graag contact opnemen met de voorzitter van de Guardian Angels. De telefoon wordt meestal opgenomen door Anton Verschoor of Eduard Vel Tromp

Financieen / overmakingen:
Wilt u hieraan bijdragen, dan verzoeken wij u om uw bijdragen te storten op de bankrekening van de Guardian Angels o.v.v. GIFT golfkar/aanhangwagen. Dit bankrekeningnummer kunt u vinden op de website van de Guardian Angels.

Wij willen voorkomen contant geld in ontvangst te nemen en u heeft als voordeel dat uw storting voldoet aan de ANBI.
regeling die de belasting in heeft gesteld. Uw bijdrage is daarom voor een gedeelte aftrekbaar.
Bezoek pagina SPONSOROVERZICHT
Bij voorbaat hartelijk dank en we willen u vriendelijk verzoeken hier eens over na te denken. U kunt ons ook uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waarin wij onder het genot van een kopje koffie in alle rust eens van gedachte kunnen wisselen. U zou ook kunnen denken aan bijvoorbeeld het geven van een presentatie voor de jeugd, vereniging, kerkgenootschap, bedrijvenkring of wat dan ook naast een eventuele inhuur voor een geplande activiteit.

Wat hebben wij verder nog nodig en waar zou u ons eventueel mee kunnen helpen.
LET WEL.... het mag uiteraard 2e hands / gebruikt zijn, als het maar goed is.

 • Een golfkar inclusief lader; - ( Geleverd door: Carrus Parts en Cars);
 • Een gesloten aanhanger van 4 meter lang, 2 meter breed en minimaal 1.90 hoog (voorkeur achterdeuren en een zijdeur aan voorzijde;
 • Aluminium oprijplaten om de golfkar in- en uit te rijden;
 • Aluminium LPG-gasdampflessen inclusief drukregelaar en 2,5 mtr: slang ( Geleverd door: Jasicamp - Leek);
 • Een flatscreen TV t.b.v. de camera's die rondom de aanhangwagen worden gemonteerd;
 • Een petroleumkachel om bij kou en vriesweer de aanhangwagen te kunnnen verwarmen;
 • Inbouw EU-stekker die in de zijwand van de aanhangwagen wordt gemonteerd;
 • 2x een 12 volt accu's; - ( Geleverd door: Bikeshop - Urk);
 • 6x IP camera (voorkeur POE) rond model te bevestigen rondom de aanhangwagen en 1 op een uitschuifbare mast;
 • 1x POE Switch 8 poorts t.b.v. de camera's; - ( Geleverd door: Anoniem
 • Ramen (caravan ramen) voorzien van rollo's) drie stuks die in de zijwanden worden aangebracht;
 • 4x platen Triplex 1.8mm dik voor intimmeren klapbaar bureau en klapbankjes;
 • Lang snoer (50 meter) voorzien met EU stekkers om op plaats van bestemming gebruik te maken van walstroom;
 • Belettering rondom van de aanhangwagen en golfkar;
 • 1x Intelligentie omvormer/lader voor accu's - Reich c-Go Acculader 10A; ( Geleverd door: Reich Benelux
 • LED verlichting strips rondom zowel binnen als buiten inclusief 12/24 volt voeding;
 • 2x Omvormer 12-220v max: 750Watt;
 • In de toekomst een 2e hands halfautomaat of vol-automaat mover.
 • 1x Hydrofoor pompje 12Volt voor water + kraantje + Slangetje;

Het is een aardig lijstje als je het zo bekijkt. Echter, in volle overtuiging mag ik hier schrijven dat wanneer het GOD's plan is en HIJ voorop loopt, kunnen wij samen (misschien u of jij wel) dit project tot een succesvol einde brengen waardoor wij in staat zijn hoofdzakelijk de jeugd te benaderen.

Johannes 15:7 NBV - Als jullie in mij blijven en mijn woorden in jullie, kun je vragen wat je wilt en het zal gebeuren. De grootheid van MIJN VADER zal zichtbaar worden wanneer jullie veel vrucht dragen en mijn leerlingen zijn.. Voor ons allen een prachtige tekst maar ook met een diepgang, een verantwoording, maar ook een vertrouwen wat wij hieruit mogen halen.

Het scheelt enorm veel tijd en gesleep van allerlei kostbare materialen die de Guardian Angels door de jaren heen hebben verzameld, om dat mee te nemen naar een opdracht.Daarnaast mag je dan ook zeggen dat er iets staat. Iets wat de mensen lezen, niet over het hoofd zien en de uitstraling heeft van profesionaliteit.

En het allermooiste....? de gesprekken die wij mogen en kunnen voeren met de jeugd. Die zijn geweldig en je merkt veranderingen. De jeugd is niet moeilijk, er moet alleen tijd in worden geinvesteerd en een geduldig luisterend oor. En het is zo mooi maar zeker ook dankbaar om dat te mogen en kunnen doen.

Als u tips heeft, sugesties, of u heeft nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op

Dank voor uw belangstelling en tijd zover, een fijne dag verder en probeer uw werkgever, kerk, kerkgenoodschap, vrienden en familie te informeren over deze pagina en deze behoefte. Wij willen u vragen leg het voor aan VADER neem het mee in uw gebed. Dank alvast hiervoor.

Team Guardian Angels

Vorige pagina